Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na festivalu Memento Demento

Novi detalji misteriozne smrti mlade Francuskinje: Je li Anne-Cecile umrla nesretnim slučajem?

Anne-Cécile Pinel (Foto: Nestali.hr)
Anne-Cécile Pinel (Foto: Nestali.hr) Foto: Nestali.hr
Nalaz obdukcije Zavoda za sudsku medicinu navodi kako je teška ozljeda glave uzrok smrti Francuskinje Anne-Cecile Pinel, nestale prije tri i pol godine u Tržiću Tounjskom.

Kako je ta ozljeda nastala pokušat će utvrditi policijski službenici od kojih je tužiteljstvo zatražilo "provođenje daljnjih izvida u cilju utvrđivanja svih okolnosti stradavanja".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čeka se službena potvrda Potreseni otac nestale Francuskinje: "Za nas nema sumnje, Anne-Cecile je pronađena..." Anne-Cecile Pinel (Foto: Facebook) Identitet se utvrđuje Novi detalji o ženskom kosturu pronađenom kod Ogulina: Lubanja je razbijena na sljepoočnici

U ovom trenutku još se ne može isključiti da se možda radi o zločinu, ali se prema pisanju Jutarnjeg lista čini da su istražitelji skloniji teoriji da se radi o nesretnom slučaju.

Jedna od teorija kojoj se pridaje pažnja jest da se nesretna djevojka penjala na dalekovod te s njega pala i udarila glavom o betonski temelj ili metalnu konstrukciju. Tijelo je, naime, nađeno u neposrednoj blizini dalekovoda, pa bi takva teorija mogla imati smisla. Jedini smisleni razlog zašto bi se htjela penjati na tu konstrukciju jest potreba da se orijentira, piše Jutarnji list. S obzirom da je kilometar i pol ranije ostavila stvari u napuštenoj kući, koja se nalazi neposredno uz cestu, teško je dokučiti zašto bi ulazila u potpuno neprohodno šipražje s jasno istaknutim znakovima opasnosti od mina samo kako bi pokušala pronaći put u kamp na Mrežnici gdje je bila na festivalu Memento Demento, kada je istim tim putem iz njega upravo bila stigla, odnosno sišla.

Podsjetimo, Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta na Šalati nedavno je potvrdio kako ljudske kosti pronađene nedaleko od Ogulina pripadaju Francuskinji Anne-Cecile Pinel koja je nestala prije tri godine nakon posjeta festivalu psihodelične glazbe Memento Demento u Tržiću Primišljanskom.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene