Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor Milanoviću

Jandroković: SDP optužuje Bandića, a oni rade još gore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Gradskog HDZ-a i član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković danas je novinarima izjavio kako 'za razliku od države gdje su u nadzornim odborima obvezni javni natječaji, te u nadzorne odbore ulaze stručnjaci, u gradskoj upravi, pogotovo u Holdingu, isključivo se zapošljava po stranačkoj osnovi'.

Jandroković je odgovarajući na novinarsko pitanje kako komentira današnju izjavu čelnika SDP-a Zorana Milanovića o tome da Hrvatska mora biti dinamična država koja neće gušiti gospodarstvo, te da takva mora biti i državna uprava, ponovio kako se u Zagrebačkom holdingu zapošljava isključivo po stranačkoj osnovi, a poslove mimo javnih natječaja dobivaju članovi SDP-a, HNS-a te HSLS-a.

'Mi smo sa svoje strane učinili značajne pomake kada je riječ o poštenju, radu i borbi protiv korupcije', ocijenio je Jandroković. Dodao je da za razliku od onoga što oni rade na državnoj razini treba vidjeti što se događa u gradu Zagrebu. 'SDP je dugo optuživao svog bivšeg člana zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da je on taj koji zagovara nepotizam i zapošljavanje po vezama, a upravo vidimo da oni rade isto ako ne i gore', izjavio je Jandroković.

Jandroković je prokomentirao i izjave čelnika HNS-a Radimira Čačića kako je Vlada nametnula mišljenje da je u redu živjeti na dug rekavši da 'tvrtke u kojima je on ili netko od njegove najbliže rodbine ne isplaćuju plaće i ne rade u skladu sa zakonima'. Svatko iz svog primjera najbolje pokazuje kako misli i kako radi, poručio je Jandroković. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Osigurana voda Privremeno bez vode dio građana u Zagrebu: Holding poslao poruku Žrtva s Jakuševca - 3 Za Dnevnik Nove TV Potresna ispovijest radnika stradalog na Jakuševcu: "Kad sam vidio da kolega nema ruku, onesvijestio sam se. Dolje više neću moći nikada"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene