Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okupljanje Mostovaca u Metkoviću

'S njima nitko ne može, s Karamarkom su pod obrisali'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči dana grada Metkovića održava se svečana sjednica gradskog vijeća.

U Metković je stigao i Božo Petrov s nekoliko Mostovih ministara. Tako se pred sam početak kampanje za parlamentarne izbore Mostovci okupljaju u gradu, odakle je i krenuo njihov politički put. U kampanju su već krenuli i Nikola Grmoja, ali i njihov protukandidat u sklopu Narodne koalicije - Stipe Gabrić Jambo.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Na pitanje je li ovo okupljanje u Metkoviću kampanja, Grmoja odgovara niječno. 'Dolaze kao naši gosti. Uvijek se može tumačiti je li kampanja ili nije. Mi ćemo imati svečanu sjednicu na kojoj ćemo predstaviti rezultate koje smo imali u protekloj godini, a ima ih podosta', rekao je Grmoja.

O suradnji s Mostom nekoliko je rijeći na svoj način kazao Jambo. 'S njima ne može nitko živ surađivati. Niti je mogao HDZ - oni su obrisali s Karamarkom pod, podijelili su važna ministarstva, čut ćete vi i puno što su radili proteklih dana kao tehnički ministri MOST-a. Mislim da je s njima nemoguća misija', kaže Stipe Gambrić Jambo.

U utorak navečer će u Metkoviću biti nikad više Mostovih ministara, a to ni ne čudi jer je Most krenuo upravo iz tog grada, ali i doline Neretve.

Ne treba se čuditi da su svi ovdje pa često su dolini Neretve, tu se povlače i razrađuju strategije zadnjih tjedana za izvanredne izbore.

A tako će raditi i kako će se približavati izbori. Ministri će se hvaliti svojim uspjesima, ali i svakodnevno, kao što vidimo, napadati malo HDZ malo SDP.

MOST bi i nakon sljedećih izbora mogao odlučivati tko će biti novi premijer. Točnije s kime će ići u koaliciju.

Sada 50-tak dana prije izbora dvije stvari su jasne i oni su odustali od ideje da zemlja ponovno ima nestranačkog premijera i možda ne manje važno ovaj puta neće ići kod javnog bilježnika potpisati da nakon izbora neće u koaliciju niti s ljevom niti desnom koalicijom.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene