Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napustili sjednicu

Jakuševčani nakon sjednice Gradske skupštine: 'Jako smo žalosni i isfrustrirani'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici naselja Jakuševac nisu čekali zaključke današnje sjednice Gradske skupštine. Demonstrativno su je napustili nakon izlaganja zastupnika Dana Špicera.

Špicer je poručio Jakuševčanima kako grad Zagreb na ucjene i blokade neće pristati. Poručio je kako je Bandić prvo kupio njihovu šutnju te potom njihovu viku. Poručio je i kako da je Bandića briga za Zagreb, riješio bi problem Jakuševca davno prije, ali to nije učinio. 'Došli ste na krivu adresu. Prava adresa je Trg Stjepana Radića 1, odnosno adresa za propala obećanja i nedovršene poslove', poručio im je.

Pročitajte i ovo Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama" Slika nije dostupna Gušenje grada PRIJETI LI ZAGREBU EKOLOŠKA KATASTROFA? Bernardić upozorio - Vremena je sve manje

>> Jakuševčani demonstrativno napustili sjednicu prije kraja; Bandić: Ja nisam führer

Darko Furić, predstavnik prosvjednika s Jakuševca, koji su bili blokirali odlagalište otpada, istaknuo je kako je ono što su vidjeli na današnjoj Gradskoj skupštini bilo loše. 'Jako smo tužni i isfrustrirani', rekao je za Dnevnik.hr Furić.

Dodao je kako predsjedniku Skupštine Davoru Bernardiću sigurno ne ide na čast današnje vođenje sjednice i dopuštanje načina rasprave koji se tamo vodio. posebno je Jakuševčane isprovocirao zastupnik Dan Špicer.

'Ne prepoznajemo njegov način komuniciranja. Ne znam kako će gospodin Špicer svojim unucima danas-sutra objasniti da je bio zastupnik u Gradskoj skupštini i komunicirao na takav način', zaključio je Furić.

Zaključke sjednice nisu čuli, jer su napustili Skupštinu, kako ističe Furić, na dostojanstven način, na koji su tamo i došli. O nastavku ili obustavi prosvjeda, izjasnit će se sutra.

'Sutra imamo tribinu na kojoj ćemo se dogovoriti kako se boriti protiv ovog što se događa u posljednjih 50 godina', poručio je Furić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene