Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijavica rušila sve

Nevrijeme poharalo Umag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jako nevrijeme poharalo je sinoć područje Umaga, a snimljena je i pijavica.

U srijedu oko 22 sata snažno nevrijeme s jakom kišom poharalo je umaško područje. Olujno jugo rušilo je sve pred sobom, piše iPress. Na fotografijama se vidi kako je grad poharala i pijavica.

Pročitajte i ovo Poplave i klizišta u kiši stanje visoke pripravnosti VIDEO Katastrofalne kiše i poplave odnijele najmanje 72 života: Ljudi zarobljeni pod ruševinama čekaju spasioce Ilustracija Poplavljene kuće i podrumi VIDEO Snažna oluja pogodila Skandinaviju: "Mogla bi to biti najjača oluja u posljednjih 25 godina"

HAK je izvijetsio kako su kolnici mokri i skliski mjestimice u Lici, Gorskom kotaru, Istri i Dalmaciji. Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A1 između čvorova Gospić i Skradin. Vozi se uz ograničenja brzine, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila. Vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Slovenci očekuje veliku oluju: Proglašen CRVENI alarm!

Što se tiče sutrašnjeg vremena, očekuje nas pretežno oblačno, povremeno s kišom, glavninom u prvom dijelu dana. Obilne kiše uz grmljavinu bit će ponegdje na Jadranu i predjelima uz njega, a najmanje kiše se očekuje u Slavoniji gdje su najvjerojatnija i sunčana razdoblja.

Vjetar slab i umjeren jugoistočni, u gorju i jak, na Jadranu jako i olujno jugo. U unutrašnjosti jutarnja temperatura uglavnom od 11 do 16, a najviša dnevna od 15 do 20 °C. Na Jadranu temperatura većinom od 16 do 21 °C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene