Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivša premijerka o zvižducima

Kosor: Zbog zviždanja je bilo neugodno i generalima koji su prvi put nakon toliko godina došli u Knin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor izjavila je kako nije dobro što se danas u Kninu zviždalo aktualnom predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću jer, kako je rekla, Dan pobjede pripada svima nama.

'Postoji puno načina za izražavanje nezadovoljstva državnom politikom, a najbolje mjesto za to su biračke kutije, odnosno birački listići, a nikako na Dan pobjede koji pripada svima nama', rekla je Kosor danas u Kninu, odgovarajući na novinarski upit kako komentira današnje zviždanje premijeru Zoranu Milanoviću dok je držao govor na središnjoj svečanosti obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 18. obljetnice vojnoredarstvene operacije 'Oluje'.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

>> VIDEO Ćesić Rojs o zviždanju Milanoviću: 'Ja zviždim svima osim Tuđmanu i Šušku!'

Rekla je i da zna kako se Milanović danas osjećao. 'Bez obzira slažemo li se ili ne u vezi politike, mislim da nije mjesto u Kninu, pogotovu nije mjesto za izražavanje neprijateljstva iz gomile', rekla je Kosor. Istaknula je kako je ona uvijek za to da se kaže 'jasno i glasno, imenom i prezimenom ako se s nekim ili nekom politikom ne slažemo' ali, iz gomile ne odobrava, dodala je.

Po njenim riječima, zbog zviždanja je 'bilo neugodno i generalima koji su danas prvi put nakon tolikih godina u Kninu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene