Obavijesti Video Pretražite Navigacija
General Rojs o zviždanju Milanoviću:

VIDEO 'Ja zviždim svima osim Tuđmanu i Šušku!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubo Ćesić Rojs dao je do znanja kako je i on sam zviždao premijeru Zoranu Milanoviću prilikom njegova današnjeg govora u Kninu. Izrazio je žaljenje što se nije spomenulo ime ratnog ministra obrane Gojka Šuška.

Središnjoj svečanosti obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti prisustvovao je i general Ljubo Ćesić Rojs. Na pitanje novinara je li i on zviždao premijeru Milanoviću Ćesić Rojs odgovorio je u svom stilu. 'Ja zviždim svima osim Franji Tuđmanu i Gojku Šušku', prokomentirao je kroz smijeh Ćesić Rojs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UZ POLICIJSKO OSIGURANJE VIDEO Predsjednik je nakon Knina imao ispunjen dan: Dnevnik Nove TV doznaje kamo je otišao i s kim je bio u društvu General Josip Lucić uživo za Dnevnik Nove TV General Lucić objasnio zašto je u Šibeniku, a ne u Kninu: "Ne prihvaćam svađalački način komunikacije"

>> [FOTOGALERIJA] Pogledajte PRIVATNE fotografije hrvatskih heroja!

Rojs se u svom obraćanju medijima dotakao i nekih govora održanih na svečanosti zamjerivši nekima što se nije spomenulo još neke ljude zaslužne za oslobađanje Knina.

>> Rojs prijeti tužbom 'teškom' 3 MILIJARDE kuna

'Žao mi je što se moji kolege koji su danas držali govore u ime hrvatskih branitelja nisu sjetili čovjeka bez kojeg ne bi bilo pravca sa strane livanjske općine, sa strane Dinare, osobe koja nam je dolazila na brifinge kao osobni izaslanik predsjednika svih Hrvata i vrhovnog zapovjednika dr. Franje Tuđmana, njegova lijeva i desna ruka, ratni ministar obrane Gojko Šušak. Pa nas generala ne bi bilo da nije bilo ratnog ministra obrane Gojka Šuška koji je uistinu bio motor svega', rekao je Rojs prisjećajući se se kako je izgledao dan kad im se Šušak obratio objasnivši plan akcije 'Oluja'.

Rojs je obećao i kako će se založiti da iduće godine u protokolu obilježevanja 'Oluje' bude i general Mirko Norac. 'Hvala Bogu! Mirku Norcu je ovdje mjesto i ne samo Mirko Norac, naš kolega general pukovnik Miljenko Crnjac koji je zapovjedao pravcem iz Karlovca, pokojni general Basarac koji je zapovjedao pravcem iz Petrinje', rekao je Rojs i prisjetio se kako je, kada su ušli u Knin, u zapovjedništvu Republike Srpske Krajine na stolu još bila vruća kava.

'Mi se ne smijemo sramiti svojih zapovjednika, general Ademi i ja pisat ćemo knjigu, istinu o svemu', najavio je Ćesić Rojs.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene