Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izgorjela jahta s tri tone goriva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U uvali Čifnat na Rabu, 10 metara od obale, rano jutros izgorjela je jahta dužine 22 metra s tri tone goriva, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte iz Divulja i Državni centar 112 .

Posada s jahte se sama evakuirala gumenim čamcima. Postavljene su brane za sprječavanje širenja naftne mrlje te će gasitelji tijekom dana ispumpavati naftu s površine mora.

Pročitajte i ovo Jahta Royal Romance Odvjetnici pojasnili Ruski bogataš tuži Hrvatsku: Traži više od 35 milijuna eura zbog blokade luksuzne jahte Ilustracija Imala detaljan plan Zapalila jahtu svom bivšem poslovnom partneru, ali nije znala ključnu informaciju

Nakon što je u 2,20 sati dojavljen požar, gasili su ga vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Raba i brod za ekološke nesreće.

Jahta je, nakon što je požar stavljen pod kontrolu, odvučena od obale i u 4 sata potopljena na dubini od 18 metara, navodi Državni centar 112.

Vatrogasno operativno središte iz Divulja izvijestilo je da jučer u 20,30 sati dojavljen požar šaša na Vranskom jezeru-Banjevac. Gase ga gasitelji zadarske Javne vatrogasne postrojbe, a zbog muljevitog i nepristupačnog terena od jutros u 6 sati u gašenje požara uključio se i protupožarni zrakoplov "canadair".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene