Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjena vremena

Izdržite još danas nesnosnu vrućinu, sutra stiže osvježenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svim krajevima zemlje danas će biti izrazito vruće i sparno, osobito u unutrašnjost gdje se očekuju temperature i do vrelih 40 stupnjeva.

Nesnosne vrućine građane Hrvatske mučit će još samo danas. Danas u 12 sati najtoplije je bilo u Kninu, gdje su izmjereno 36 stupnjeva. Samo stupnja niže izmjereno je u Pločana, Slavonskom Brodu i Županji.

Pročitajte i ovo Ilustracija pogoršanje vremena Stiže velika promjena vremena: Izdana su upozorenja, moguća tuča Darijo Brzoja - 1 Stiže nam promjena Planirate Praznik rada provesti na otvorenom? Meterolog otkrio kada je najbolje vrijeme za roštiljanje

Upalio se Meteo-alarm, europski sustav za uzbunjivanje u slučajevima ekstremnih vremenskih uvjeta. Gotovo cijela Hrvatska je u crvenom. Pridržavajte se savjeta liječnika, ne izlažite se suncu, pijte dosta tekućine i izbjegavajte teže fizičke napore.

>> Vrućina ne popušta: Danas ćemo se pržiti na paklenih 39 stupnjeva

Ovi savjeti vrijeme samo još za danas, jer sutra u popodnevnim satima stiže dugočekano osjetno osvježenje, a temperature će se spustiti za desetak stupnjeva.

U zapadnoj unutrašnjosti očekujemo naoblačenje, mjestimice s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pogoršanje će se poslijepodne proširiti i na Slavoniju. Najviše kiše, ponegdje moguće i obilnije bit će u Gorskom kotaru. Uz sjeverac će i osvježiti pa će početkom novog tjedna biti ugodnije, a opet sunčano.
 

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene