449374
449374
449374
449374
449374

Pratite najnovije informacije o izborima

Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni, koja i tijekom ovih izbora kreira najkvalitetniji i najrelevantniji sadržaj, za izborni dan pripremila je bogat i inovativan program, popraćen najmodernijom tehnologijom.

 
 
 
 
Nova TV priprema bogat i inovativan program, popraćen najmodernijom tehnologijom (Video: Vijesti u 17)
Nova TV priprema bogat i inovativan program, popraćen najmodernijom tehnologijom (Video: Vijesti u 17)

U 19 SATI OBJAVLJUJEMO REZULTATE IZLAZNIH ANKETA, U 22 SATA POČINJEMO S PRAĆENJEM REZULTATA UŽIVO.

Sve najnovije informacije u izbornom danu pratite i na portalu Dnevnik.hr, kao i na našim društvenim mrežama.

Tijekom dana, u posebnim izbornim vijestima izvještavat će se o izbornom procesu. U 18:00 počinje emisija Izbori 2016., za koju Mislav Bago sprema nekoliko ekskluzivnih materijala. Između ostalog, okupit će trojicu bivših predsjednika Sabora i razgovarati s njima o drugoj strani politike.

U 19:00 Nova TV objavit će prve procjene rezultata izbora i donijeti reakcije stranaka na njih. U 19:15 slijedi Dnevnik, a emisija Izbori 2016. nastavlja se odmah nakon njega.

Uz Mislava Bagu, u studiju će biti analitičar Nove TV profesor Tihomir Cipek te gošće komentatorice – bivše ministrice Željka Antunović i Bianca Matković.

Branimir Felger (Dnevnik.hr)

Tijekom večeri analizirat će se rezultati izbora, a udarna novinarska imena javljat će se iz stranačkih stožera te Ureda predsjednice: Ivana Petrović, Andrija Jarak, Tatjana Krajač, Ivana Brkić Tomljenović, Anita Martinović, Josipa Krajinović, Barbara Štrbac, Martina Bolšec, Vjekoslav Đaić, Ivan Čorkalo, Petra Fabian Kapov.

Jedno od zaštitnih lica Informativnog programa, Petar Pereža, cijelog će dana biti u Državnom izbornom povjerenstvu, odakle će gledateljima donositi najnovije informacije.

Rezultati izbora prikazivat će se uz pomoć najmodernije tehnologije ne samo iz studija, nego i uživo s Markova trga grafičkim prikazima u stvarnom prostoru. Po prvi puta u Hrvatskoj, Mislav Bago pomoću posebnog programa moći će već iste večeri složiti i potencijalne koalicije te gledateljima prikazati omjere snaga. Dnevni urednik izbornog dana bit će Branimir Felger.

'Na Novoj TV sve je spremno za praćenje izborne noći. Ja se intenzivno pripremam za izbore da me ništa ne iznenadi. U višesatnoj emisiji u nedjelju imat ćemo prve procjene izlaznih rezultata, analize pa i objave neslužbenih rezultata koje će objavljivati DIP. Svakako će naši novinari biti u stožerima vodećih stranaka jer želimo među prvima čuti njihove reakcije i doznati ono najvažnije, u kojem smjeru bi moglo ići formiranje nove vlade', komentirao je Mislav Bago, voditelj projekta Izbori 2016.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se