Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još se gasi

FOTO/VIDEO Požar kod Ploča: Nakon povlačenja zbog drona, kanaderi ponovo na terenu

Kanaderi ponovo na terenu kod Ploča - 1
Kanaderi ponovo na terenu kod Ploča - 1 Grad Ploče
Aktualno Galerija Požar u Kominu Požar u Kominu Foto: Ploče Online/Facebook Požar u Kominu Požar u Kominu Foto: DNEVNIK.hr Kanaderi ponovo na terenu kod Ploča - 1 Kanaderi ponovo na terenu kod Ploča - 1 Foto: Grad Ploče Kanaderi ponovo na terenu kod Ploča - 2 Kanaderi ponovo na terenu kod Ploča - 2 Foto: Grad Ploče +0 Kanaderi ponovo na terenu kod Ploča - 3 Galerija 1/5 >>
Oko 13 sat izbio je požar iznad crkve sv. Ante u Kominu. Oko 17 sati čitatelji su javili da više nema otvorenog plamena. U tijeku je sanacija požara i izdimljavanje.

U subotu oko 13 sati izbio je požar iznad crkve sv. Ante u Kominu. Vatra je buknula s istočne strane groblja. Prema pričama mještana, navodno je grana bora pala na stup struje te je tako došlo do požara.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Puli zbog smrada - 4 "Čist zrak, duga ljubav" Zbog smrada u Puli okupili se brojni građani: "Politika ne radi ništa, daju obećanja bez rezultata"

Na terenu je sedam vozila JVP-a Ploče, 15 profesionalnih vatrogasaca i pet sezonskih.

Požar su gasila i dva kanadera, no došlo je do dodatnih komplikacija jer su se kanaderi morali udaljiti jer je netko dignuo dron, ispričao je za DNEVNIK.hr Zoran Šetka, zapovjednik JVP-a Ploče. 

Oko 18 sati oglasio se Grad Ploče na Facebooku, gdje su poručili da su se kanaderi ponovno vratili na teren te da vjetar ne nosi vatru prema kućama. 

"Još uvijek je u tijeku gašenje požara u Kominu. Kanaderi su se vratili na požarište nakon što su zbog pojave dronova na kratko bili prisiljeni udaljiti se.

Ono što je dobro je što vjetar u ovom trenutku ne nosi vatru prema kućama. Na terenu su sve raspoložive snage iz Ploča, a situaciju na licu mjesta prati i načelnik stožera civilne zaštite Grada Ploča Zoran Majstrović.

Uz pomoć kanadera, iščekujemo dobre vijesti s požarišta do večeras", objavljeno je na Facebooku. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene