Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon poraza od Francuza

Suprugu Mirka Alilovića razljutio incident: Huligani im porazbijali kuću na Rabu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga rukometnog reprezentativca Mirka Alilovića na Facebooku se požalila da im je netko nakon poraza od Francuza porazbijao kuću na Rabu.

Nakon poraza Hrvatske rukometne reprezentacije od Francuske i oproštaja od borbe za medalju na Europskom prvenstvu, supruga Mirka Alilovića na društvenim se mrežama požalila da im je netko porazbijao kuću na Rabu.

Pročitajte i ovo Policijsko vozilo Rab šokiran 26-godišnjak šakama umlatio do smrti drugog pacijenta: Policija objavila detalje zločina u bolnici Psihijatrijska bolnica na Rabu Očevid u tijeku Zločin u bolnici na hrvatskom otoku: Pacijent ga pretukao do smrti

U statusu objavljenom na Facebooku napisala je da im je nakon utakmice netko kamenjem porazbijao prozore, vitraj staklo i krov. Objasnila je da je dosta toga uništeno i da je šteta velika te zamolila ljude s Raba da joj jave ako znaju nešto o ovom događaju, prenosi Gloria.

Podsjetimo, nakon poraza od Francuza Mirko Alilović pohitao je u zagrljaj supruzi Ivi koja ga je bodrila s tribina.

"Pojeo nas je i pritisak, i ambicije, i glava, i moranje. Žao mi je momaka jer nismo naplatili sve to odricanje, zadnjih mjesec dana napornog rada, dizanja u šest ujutro, nekad i tri treninga dnevno...", rekao je hrvatski vratar nakon poraza. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene