Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rab šokiran

26-godišnjak šakama umlatio do smrti drugog pacijenta: Policija objavila detalje zločina u bolnici

Policijsko vozilo
Policijsko vozilo Foto: PU Primorsko-goranska
Policija je objavila detalje koji su prethodili napadu jednog pacijenta psihijatrijske ustanove Insula na drugog koji je preminuo.

Pacijent ustanove za psihijatrijsko liječenje Insula na otoku Rabu napao je i udarcima šakom usmrtio dugog pacijenta bolnice.

Policija je sada objavila i detalje koji su uslijedili prije kobnog sukoba dvaju pacijenata. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se 26-godišnji pacijent verbalno sukobio s 58-godišnjim pacijentom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagirao i inspektorat Što to tamo smrdi? Zagrepčani imaju mučnine, Grad poslao inspekciju na teren

Verbalni sukob prerastao je u fizički obračun u kojemu je 26-godišnjak drugog pacijenta napao zadavši mu nekoliko udarca u glavu.

58-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, a hitna pomoć koja je po riječima ravnateljice bolnice prof. dr. sc. Vesne Šendula-Jengić stigla u najkraćem mogućem roku, samo je mogla konstatirati smrt.

Pročitajte i ovo Nikol Pashinyan i Vladimir Putin Drastična promjena Novi udarac za Putina - država saveznica okreće mu leđa, žele u američki tabor: "Moskva nas je iznevjerila"

Osumnjičeni se 26-godišnjak nalazi u pritvoru i protiv njega je podignuta optužnica za ubojstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene