Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Zločin u bolnici na hrvatskom otoku: Pacijent ga pretukao do smrti

Aktualno Galerija Psihijatrijska bolnica na Rabu Psihijatrijska bolnica na Rabu Foto: Tomislav Kristo/Cropix Psihijatrijska bolnica Rab Psihijatrijska bolnica Rab Foto: Tea Cimas/Cropix Psihijatrijska bolnica na Rabu Psihijatrijska bolnica na Rabu Foto: Helena Grubisic/Cropix Psihijatrijska bolnica na Rabu Psihijatrijska bolnica na Rabu Foto: Helena Grubisic/Cropix +0 Hitna pomoć, Ilustracija Galerija 1/5 >>
Muškarac je smrtno stradao u psihijatrijskoj zdravstvenoj ustanovi na otoku Rabu nakon, što ga je šakama izudarao drugi pacijent bolnice. Navodno mu je prijetio zbog čega je došlo do tučnjave.

Policija je u četvrtak navečer zaprimila dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno tijelo muške osobe. Priveden je muškarac koji se dovodi u vezu s tim događajem, a točan uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom.

Doznajemo kako je riječ o Županijskoj specijalnoj bolnici Insula, psihijatrijskoj bolnici u Kamporu. Između dva pacijenta izbila je svađa i tučnjava u kojoj je jedan pacijent šakama udarao drugoga, koji je od ozljeda preminuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija zavezan u šumi Novi obrat u stravičnom ubojstvu Saše K.: Uhićena starija kći (14), sve je radila po majčinu nalogu?

Specijalna bolnica Insula oglasila se priopćenjem:  

"Obavještavamo Vas da se jučer, dana 31. siječnja, u 20.55 h na rehabilitacijskom odjelu ŽSB Insula dogodio tragični događaj prilikom kojega je, nakon navodne prijetnje upućene bolesniku od strane subolesnika, u bolesničkoj sobi isti reagirao na način da je napao subolesnika šakama i pri tome ga teško ozlijedio.

Cijeli događaj se dogodio iznenada i trajao je nekoliko desetaka sekundi. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP, bolesnik je preminuo.

Osumnjičeni je po djelatnicima MUP-a prepraćen u policijsku postaju na ispitivanje. Očevid je u tijeku. Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno niti agresivno ponašanje. Svi smo jako potreseni tragičnim događajem. Obitelji preminulog izražavamo najiskreniju sućut", priopćili su iz bolnice.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve

Očevid je u tijeku, izvijestili su iz primorsko-goranske policije.
"Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti, kao i relevantne činjenice događaja", navodi se.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene