Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra je potpisivanje

Ivo Josipović ide u koaliciju s Radimirom Čačićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Josipović najavio je koaliciju s Radimirom Čačićem koju će potpisati sutra.

Na naš je upit Josipović na konferenciji za novinare kazao kako je otvorena i koalicija s IDS-om koji još nije odgovorio SDP-u hoće li biti dio Kukuriku koalicije.

Josipović kaže kako je odluka o suradnji s IDS-om isključivo odluka te regionalne stranke sa kojom bi on volio surađivati.

S SDP-om, kazao je Josipović, dijeli svjetonazor, a o tome s kim će i kako koalirati nakon izbora stranka, kazao je, nije odlučila.

Ivo Josipović na konferenciji za novinare pohvalio se uspjehom u Zagrebu. Iz SDP-a u njegovu stranku prešao je cijeli ogranak iz Gradskog naselja Trnje.

Pročitajte i ovo Koalicija u središnjici SDP-a Predstavljena koalicija "Rijeke pravde": "Građani su najveća rijeka koja će odnijeti sav talog i smrad koji nam se nakupio u 30 godina" Ivan Martan, Nikica Augustinović i Nada Šikić "Za Domovinu" Tri stranke predstavile novu koaliciju: "Desnica je u Hrvatskoj ozbiljna alternativa, ne smijemo si dopustiti getoiziranje"

U SDP-u smo potražili informaciju o broju članova koji su izašli iz spomenutog ogranka stranke.

'U ponedjeljak je u Gradsku organizaciju predan određen broj ispisnica iz SDP-a Trnje. Riječ je o ispisnicama 11 članova, a ne 35 kako se medijski nagađalo tijekom nedjelje. Od toga je njih 7 kroz razgovor i sudjelovanje na konferenciji za medije potvrdilo autentičnost.

S obzirom na to da Mjesna organizacija Trnje broji 339 članova, ovdje nema govora o masovnom izlasku nego o redovitim fluktuacijama članstva u stranci.

Stranke su živi organizam i u njih se dobrovoljno ulazi i dobrovoljno izlazi.

Trenutno su u proceduri upisa u SDP Trnje 17 novih članica i članova koje će primiti sljedeće vodstvo te mjesne organizacije.

SDP se zalaže za slobodu mišljenja i djelovanja, pa u tom kontekstu našim bivšim članovima želimo sreću i izražavamo zahvalnost za dosadašnji rad', stoji u odgovoru kojeg smo primili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene