Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi vlog

Katastrofični Todorić: "To neće dobro završiti. Moglo bi doći do kaosa..."

Ivica Todorić (Screenshot You Tube)
Ivica Todorić (Screenshot You Tube)
Aktualno Galerija +0 Ivica Todorić (Screenshot You Tube) Galerija 1/1 >>
Uoči sastanka premijera Plenkovića s vjerovnicima Agrokora oglasio se i Ivica Todorić koji je u najovijem vlogu ustvrdio da "to neće dobro završiti, ali da bi bilo dobro da završi što prije jer će inače doći do ogromnog kaosa".

Ivica Todorić objavio je vlog u kojem je napao Knighthead i savjetnika Ante Ramljaka Tina Doličkog (iako ga nije ovaj put imenovao činio je to ranije u svojim blogovima). 

"Knighthead je kupovao bondove Agrokora uz pomoć jedne hrvatske odvjetničke kancelarije, a nakon što su kupili bondove, njihov savjetnik je postao član privremenog vjerovničkog vijeća da bi potom otišao za glavnog savjetnika na drugu stranu Agrokora pa je s tim istim Knightheadom radio na roll up ugovoru. To su toliki sukobi interesa, to je sve toliko kriminalno i nemoguće da si netko može dozvoliti da u takvim poslovima sudjeluje", izjavio je Todorić. 

Savjetničku tvrtku Alix Partners nazvao je "tvrtkom za pranje novca", a Vladu je optužio da "daje politički mandat onima koji su došli sve rušiti i likvidirati".

"To neće dobro završiti, nikako. To je ogromna sramota za pravosuđe i što se prije završi to bolje jer će inače doći do ogromnog kaosa", poručio je Todorić na svom YouTube kanalu.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Slučaj Agrokor Todorić se obratio javnosti nakon pada ključnog vještačenja: "Sve im se srušilo"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene