Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Adut su mi članovi'

EKSKLUZIVNO Ivić Pašalić: Vraćam se u HDZ, jučer sam potpisao pristupnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivić Pašalić ekskluzivno je Mislavu Bagi potvrdio svoj povratak u HDZ.

Pašalić je u telefonskom razgovoru za Dnevnik Nove TV potvrdio da je nakon sinoćnjeg gostovanja na skupu ogranka HDZ-a u Remetama potpisao pristupnicu za HDZ.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

'Moje gostovanje je bilo zapravo odziv na poziv koji sam dobio od ogranka, gdje sam došao kao gost i bilo mi je jako drago da sam bio pozvan. Silom prilike rekao sam što ja mislim o tome, kako stvari stoje u HDZ-u i naglasio sam razliku među onima kojima je HDZ u srcu i koji se bore za ideju i onima kojima je borba samo za fotelju. Htio sam i provjeriti što članstvo misli, to mi je puno važnije i bio sam jako zadovoljan s jednim ljudskim prijemom', ispričao je Pašalić.

>> Pašalić na skupu iznenađenih HDZ-ovaca: HDZ, jak HDZ, je u mom srcu

'Ja se u HDZ želim vratiti, ja sam jučer na kraju tog događanja u Remetama, nakon što sam se osvjedočio o reakcijama ljudi potpisao pristupnicu za HDZ, a rekao sam da ću je dati predsjedniku mog ogranka onda kad dođe vrijeme, a to vrijeme je onda kada umjesto foteljaša u HDZ-u budu oni kojima je HDZ u srcu', rekao je Pašalić.

Pašalić je ponovio da o HDZ-u moraju odlučivati članovi kojima je HDZ u srcu, a ne oni koji su ga doveli na optuženičku klupu. 'Moj adut su članovi HDZ-a, ja apeliram na njih da oni odluče o sudbini HDZ-a, a ne oni uski krugovi ili pojedinci koji su služili Sanaderu da dovede HDZ na optuženičku klupu', rekao je Pašalić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene