Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Ivanić Grad: Uhićen jer je uzgajao 119 stabljika indijske konoplje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
38-godišnji muškarac kazneno je prijavljen nakon što je na njegovu posjedu u Ivanić Gradu pronađeno 119 stabljika konoplje.

Zagrebačka policija je protiv 38-godišnjeg muškarca koji je na svom imanju na području Ivanić Grada, zasadio i uzgajao 119 stabljika indijske konoplje, podnijela kaznenu prijavu državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

>> FOTO Marihuana RASTE ispred policijske postaje?

Policijski službenici Policijske postaje Ivanić Grad proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 38-godišnjaka podnesena je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene