Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivana Petrović i Andrija Jarak uživo iz Sarajeva

Papin posjet pratite na Novoj TV i portalu Dnevnik.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Informativni program Nove TV za svoje gledatelje priprema poseban program ove subote, na dan dolaska pape Franje u Sarajevo. Čak 6 iskusnih reportera Nove TV bit će u to vrijeme na terenu, a gledateljima će osigurati najzanimljivije i najvažnije trenutke ovog jednodnevnog posjeta.

Tim Nove TV u Sarajevu će predvoditi urednica vanjske politike Ivana Petrović, koja će uživo donositi društveno-političku analizu i komentirati značaj dolaska pape Franje u Sarajevo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Papa se vraća kući STADION OČIŠĆEN U NEKOLIKO SATI Ostale su samo zastave Vatikana i vječna poruka o miru Slika nije dostupna SVJEDOČANSTVO 'Redovničkom odjećom koju sam imala na sebi vezali su mi oči, nismo smjeli znati kud nas voze'

Reporter Andrija Jarak izvještavat će o sigurnosnom dijelu događaja. Naime, ovaj posjet izazvao je puno nagađanja o sigurnosnom riziku, a spominjale su se i ozbiljne prijetnje.

Tim na terenu, uz Petrović i Jarka, čine i iskusni reporteri Ivana Pezo Moskaljov, Ivana Ivanda, Marina Bešić Đukarić i Šime Vičević, te snimatelji, organizatori, producenti i montažeri Nove TV. Pokrit će sve važne točke okupljanja vjernika, kao i najzanimljivije i najbitnije trenutke službenog programa.

Papamobil na proputovanju kroz Split

Redakcija informativnog programa za gledatelje priprema specijalnu emisiju Papa u Sarajevu s početkom u 15 sati. Emisiju će iz studija Nove TV voditi Marija Miholjek. O događaju će reporteri detaljno izvještavati i u Vijestima u 17, kao i u Dnevniku Nove TV, a osim analitičara reportera, događaj će komentirati i gosti tijekom svih informativnih emisija. Dnevni urednik i urednik projekta je Branimir Felger.

Iskusna ekipa informativnog programa Nove TV spremna je za društveno politički događaj koji je važan za susjednu Bosnu i Hercegovinu, ali i za cijelu regiju. Posjet pape Franje Sarajevu pratite u subotu, 6.6. na Novoj TV i portalu Dnevnik.hr!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene