Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Ive Banca

Ivan Zvonimir Čičak novi predsjednik HHO-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Zvonimir Čičak danas je na godišnjem plenarnom skupu svih članova Hrvatskog helsinškog odbora (HHO) održanom u Zagrebu, a na prijedlog predsjednika Ive Banca i Izvršnog odbora HHO-a, izabran za novog predsjednika te nevladine udruge, izvijestio je večeras HHO.

Čičak je već bio na čelu HHO-a kao njegov prvi predsjednik u razdoblju od 1993. do 1998. godine. Za potpredsjednika HHO-a danas je izabran Vlatko Silobrčić, a za rizničara Emil Havkić. Za nove članove HHO-a izabrani su primabalerina i direktorica baleta HNK iz Splita Almira Osmanović i Ivica Vrkić, pravnik i profesor sociologije i filozofije iz Osijeka, bivši saborski zastupnik, bivši direktor javne televizije i predsjednik Uprave Glasa Slavonije te ravnatelj Ureda Vlade RH za mirnu reintegraciju istočne Slavonije u vrijeme Domovinskog rata.

Pročitajte i ovo Izbori, ilustracija Traži šefa kampanje Promijenio ime u Doslovno Bilo Tko Drugi i ušao u izbornu utrku: "Mogli ste odabrati bolje!" Slika nije dostupna Zakon o golfu HHO misli da Vlada prevarom želi dobiti terene uz more

U Odbor je na vlastiti zahtjev u punopravno članstvo vraćen sociolog i profesor na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti Dražen Lalić. Razmatrani su i prijedlozi za godišnje nagrade HHO-a, koje se dodjeljuju u povodu Dana ljudskih prava, 10. prosinca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene