442526
442526
442526
442526
442526

Sinčić o mandatu u Saboru: 'Biti sam, okružen poluljudima, gore je od pakla'

  • , 06.07.2016., 19:10
  • Autor:
  • komentara

Bio sam silno tužan prošle izbore kada nitko od mojih suboraca nije sa mnom ušao u Sabor, napisao je Sinčić.

 
 
 
 
Ivan Vilibor Sinčić i Andrej Plenković (Foto: Pixell)
Ivan Vilibor Sinčić i Andrej Plenković (Foto: Pixell)

Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku se osvrnuo na mandat u Saboru.

'Bio sam silno tužan prošle izbore kada nitko od mojih suboraca nije sa mnom ušao u Sabor.
Biti sam je najgora sudbina. Biti sam, okružen poluljudima, gore je od pakla. Shvatio sam ubrzo da je sve bila Božja providnost i da ćemo uskoro dobiti novu priliku: jači, čvršći, sigurniji, spremniji.

Danas sam sretan sam što se sve ovako odigralo, kao da je netko namjerno posložio stvari upravo ovako; da ljudima otvori oči, da im pokaže tko je kakav i zatim im dade novu priliku.
Oduvijek znam da nas vodi netko moćniji od ljudi i da prije ili poslije mora sve završiti dobro.
Hvala vam što ste ostali uz nas sve ove mjesece, što ste vjerovali u mene. Idemo zajedno u bitku života', napisao je Sinčić.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se