446015
446015
446015
446015
446015

Sinčić poručuje: Nećemo surađivati sa štetočinama

  • , 09.08.2016., 11:55
  • Autor:
  • komentara

Održana je tiskovna konferencija Akcije mladih na kojoj je predsjednik Akcije mladih Vjekoslav Rubeša najavio pristupanje Akcije mladih 'Jedinoj opciji', koaliciji stranaka Živi zid i Promijenimo Hrvatsku, te predstavio osnovne smjernice programa Akcije mladih.

 
 
 
 
Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Lovrinović (Foto: Borna Filic/PIXSELL)
Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Lovrinović (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

U sklopu tiskovne konferencije predstavili su se i nositelj ove koalicije za IX. Izbornu jedinicu i potpredsjednik Akcije mladih Ante Rubeša. U ime Živog zida novinarima se obratio predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić, a u ime Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović.

Sinčić je kazao kako je ušao u politiku da se bori za svoju generaciju te da mu je cilj zaustaviti iseljavanje. 'Svakim danom sve smo jači', rekao je.

'Ovo je danas respektabilan savez, ovo nisu adolescenti, okupljamo mladost i iskustvo', poručio je Lovrinović.

Podsjetili su kako velike stranke najavljuju 180.000 novih radnih mjesta, ali da su takva obećanja gledajući način na koji su do sada radili neodgovorna. 'Sve ovo dosad su bile stranputice, koje su nas dovele na rub ponora', rekao je Lovrinović.

Sinčić je naglasio je kao je lider Mosta Božo Petrov 'bio častan čovjek - to bi bilo 40 mandata, on je izdao treći put i prevario birače.

Poručuju kako 'Akcija mladih' u svim jedinicama ide s njima na izbore 2016. jer imaju iste principe i neće 'surađivati sa štetočinama'.

'Vrijeme demagogije je prošlo, a vrijeme odgovornosti je došlo. Mi pozivamo sve političke protivnike da se sučele na najvažnijim pitanjima', kazali na konferenciji.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se