Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prozvao i Bauka

'HRVATSKA IZA SVEGA' Sinčić opet opleo po kolegama, Živi zid predlaže novi slogan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić, ustrajan je u svojim kritikama na račun saborskih kolega.

Ivan Vilibor Sinčić opet je prozvao kolege iz Sabora zbog beneficija koje im se svaki mjesec isplaćuju. Sinčić je na Facebooku podvukao iznose koje zastupnici, koji na to imaju pravo, dobivaju za stanarinu, režije i za odvojen život te konstatirao kako na mjesečnoj bazi to iznosi 4.000 kuna, a na godišnjoj čak 200.000 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opet oprao kolege 'Moja plaća iznosi 12.670 kn, na nju dobivam još 1500 kn mjesečno, što nisam mogao odbiti' Slika nije dostupna Zbog 3 tisuće kuna 'Ne samo da gosp. Vukšić laže, nego i ne zna zbrajati. Dvostruka sramota za njega'

'Zamislite koliko vam život mora biti jadan i prazan kada vam se sve vrti oko novca koji niste zaradili, koji ne zaslužujete, koji bi nekome značio život, nekome spasio dom, a vi ga poput hrčka taložite na bankovni račun', napisao je Sinčić kojemu, prema posljednjem istraživanju Crobarometar, popularnost od izbora raste.

Prozvao je i bivšeg ministra uprave, Arsena Bauka, kojeg je optužio da 'u nekoliko godina na svoj račun skupio gotovo milijun kuna uzimajući sve moguće privilegije, dok je njegova vlada ovršavala, deložirala i uništavala narod'.

 

Stanarina 2.500 knRežije 500 knOdvojen život 1.000 knKad podvučete crtu - 4.000 kn mjesečno. U 4 godine mandata to...

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on Tuesday, 1 March 2016

U isto vrijeme na profilu Živog zida pojavila se fotografija koju nude HDZ-u na korištenje.

'Prvo banke, pa Unija, investitori, MMF, pa HEP, Hanžeković, pa nešto Boži, a Hrvatska iza svega, stoji na fotografiji, a HDZ-u su dodali i novi slogan - 'HDZ - novo vrijeme, stare fore'.

 

Kao mali znak pažnje, poklanjamo HDZ-u facebook cover za njihovu stranicu, s prikladnom porukom... Nadamo se da smo sve dobro nabrojali.

Posted by Živi zid on Tuesday, 1 March 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene