Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima plan

Sinčić zna kako Hrvatsku izvući iz krize, naveo i zemlju na koju se trebamo ugledati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Vilibor Sinčić je na Facebooku objavio za koje mjere oporavka Hrvatske se zalaže.

Ivan Vilibor Sinčić ima ideju kako izvući Hrvatsku iz krize. Njegovu objavu na Facebook stranici Život zida prenosimo u cijelosti.

'Građani Ekvadora godinama su se mučili se krizom sve dok nisu shvatili da nisu oni sami krivi za svoje probleme, već oni koji su ih porobili nelegalnim i lihvarskim dugovima: MMF, Svjetska banka i vlade "stručnjaka".

Novi predsjednik Rafael Correa 2007. odlučio je prestati plaćati sve dugove koji su napravljeni protiv volje naroda ili kriminalnim radnjama. Već 2008. BDP Ekvadora porastao je za više od 8%, a nastavio je rasti sve do danas.

Ekvador je otkazao sve štetne međunarodne ugovore, a čak je odlučio dati i azil Julianu Assangeu. Ništa od toga nije mu naškodlio, štoviše!

Živi zid se zalaže za slične mjere oporavka gospodarstva i društva, jedini u Hrvatskoj!'.

 

Građani Ekvadora godinama su se mučili se krizom sve dok nisu shvatili da nisu oni sami krivi za svoje probleme, već oni...

Posted by Živi zid on Wednesday, March 16, 2016
Pročitajte i ovo Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva" Aktivisti Živog zida na deložaciji - 2 Zatvorske kazne i drugi problemi Bivši članovi Živog zida optužuju stranku za iskrivljavanje istine o deložacijama: "Nismo znali da ljudi nisu plaćali režije i da su zapravo skvoteri..."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene