Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LOVRINOVIĆ UPOZORAVA

'Ponavljam, nije naplaćeno osam milijardi kuna za koncesije!!!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Lovrinović komentirao je današnje potpisivanje Ugovore o istraživanju i podjeli eksploatacije ugljikovodika s predstavnicima INA-e koja je dobila koncesiju na jedan istražni prostor te s predstavnikom kanadske tvrtke Vermiliona Energy.

Ivan Lovrinović, koji je u petak objavio da više nije u Mostu i da je član Kluba nezavisnih zastupnika, komentirao je na Facebooku potpisivanje ugovora o istraživanju i podjeli eksploatacije ugljikovodika na šest istražnih prostora u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ivan Lovrinović, Mislav Kolakušić i Ivan Vilibor Sinčić Izdaja birača Partner Domovinskog pokreta bijesan, traži koaliciju i s crnim vragom: "Nitko ne smije podržati HDZ!" Slika nije dostupna Lovrinović otkriva 'Upravo je Božo Petrov najodgovorniji zašto je došlo do ove krize'

'OSAM MILIJARDI KUNA

Što veća politička kriza premijer Orešković brže prodaje državnu imovinu. Danas je potpisan ugovor o bušenju kontinentalne Hrvatske za eksploataciju nafte. Koliko košta ta koncesija nije navedeno i kakve će sve učinke proizvesti.

No, važno je ovom prigodom naglasiti da država do sada nije naplatila oko 8 milijardi kuna za prethodno odobrene koncesije među kojima su i one za vađenje mineralnih sirovina gdje spada nafta i plin.

Umjesto da je najprije Vlada istražila dugove i dužnike ona ide preko toga, dok će građanima za sitni dug odrezati kaznu.

Posebno se ne treba upuštati u odobravanje koncesija INA_MOL-u dok se ne riješe problemi. Odnosi MOL-a s INA-om nisu partnerski iako se ta riječ često koristi.

Ponavljam, nije naplaćeno osam milijardi kuna za koncesije!!!', napisao je Ivan Lovrinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene