Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki negiraju krivnju

Baš svaki skrivao je svoje lice: Nasilnici iz Vukovara dovedeni pred suca - je li jedan od njih bio i u Grčkoj?

Aktualno Galerija Petorica uhićenih zbog napada u Vukovaru Petorica uhićenih zbog napada u Vukovaru Foto: DNEVNIK.hr Petorica uhićenih zbog napada u Vukovaru Petorica uhićenih zbog napada u Vukovaru Foto: DNEVNIK.hr Petorica uhićenih zbog napada u Vukovaru Petorica uhićenih zbog napada u Vukovaru Foto: DNEVNIK.hr Marina Bešić Đukarić, reporterka Nove TV Marina Bešić Đukarić, reporterka Nove TV Foto: DNEVNIK.hr +1 Uhićenja zbog napada u Vukovaru Galerija 1/6 >>
Privedena su petorica napadača na maloljetnike u Vukovaru. Od njih petorice četvorica su ga tukla, a peti ih je skrivao u apartmanu.

Baš svaki od uhićenih zbog premlaćivanja maloljetnika u Vukovaru skrivao je svoje lice. S lisicama na rukama dovedeni su na ispitivanje u prostorije općinskog državnog odvjetništva, a nakon ispitivanja dovedeni su pred suca istrage.

Pročitajte i ovo Donald Trump Značajna prednost Donald Trump prvi izbor republikanaca: Nadaju se da može pobjediti Bidena

Odvjetnik osumnjičenog 23-godišnjaka, koji je prvi uhićen i kojem je određen istražni zatvor, kaže da njegov klijent krivnju negira.

Od četvorice osumnjičenih dvojicu, 24-godišnjaka i 22-godišnjaka, sumnjiči se za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi. Trećeg, 20-godišnjaka sumnjiči se za kazneno djelo teške ozljede.

Pročitajte i ovo Kandidati za glavnog državnog odvjetnika Izbor za šefa DORH-a Objavljeni programi i životopisi kandidata za glavnog državnog odvjetnika: Evo što žele promijeniti

A za četvrtog, također 20-godišnjaka, sumnja se da je počinio kazneno djelo pomaganja počinitelju. Jesu li povezani s navijačima puštenima iz Grčke, tek treba službeno utvrditi.

Više pogledajte u priloženom videozapisu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene