Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Post na Facebooku

Ines Strenja Linić napala Ministarstvo zdravlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nažalost dobro 'poznati' administrativci Ministarstva zdravlja čekali su 4 godine i pred sam kraj mandata ugovorili 4-mjesečni višemilijunski pilot-projekt'.

Saborska zastupnica Mosta Ines Strenja Linić, donedavna predsjednica Skupštine Hrvatske liječničke komore, na Facebooku je kritizirala prestanak rada Hitne helikopterske medicinske službe optužujući zdravstvenu administraciju Ministarstva zdravlja da nije ozbiljno ušla u cijelu priču.

Pročitajte i ovo Nesreća u Baltimoreu Traje potraga za nestalima "Ovo je nezamisliva tragedija": Joe Biden najavio posjet Baltimoreu, a brod koji je izazvao rušenje mosta već je sudjelovao u jednoj nesreći Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..."

'Nažalost dobro 'poznati' administrativci Ministarstva zdravlja čekali su 4 godine i pred sam kraj mandata ugovorili 4-mjesečni višemilijunski pilot-projekt, bez jasno razrađenih akcijskih planova o daljem razvoju hitne helikopterske medicinske službe. Na taj način smo se oslonili na Talijane, koji su prije dva dana očito obećali produljiti rok za dva tjedna kako su nas i obavijestili iz ministarstva, a onda ga jednostrano ukinuli. I odletjeli nazad u Italiju.

Tko je krv? Pa jasno.... zdravstvena administracija MZ koja nije ozbiljno niti ušla u cijelu ovu priču. Nažalost, mogli su ispaštati samo pacijenti - no HV se ponovno uključila i nastavlja kao i svih ovih godina, pokrivati 24 sata dnevno 365 dana u godini. Naravno da se ne zaboravi, tijekom i ovih 4 mjeseca u svim nepovoljnim meteo uvjetima i noću letjeli su samo naši vojni piloti jer su i to naši ugovorom bili odredili. Njima nitko nije ravan. Respect dečki!', objavila je u subotu kasno navečer Strenja Linić. (D.Š./VLM)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene