Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlukom ministarstva

Imenovani novi načelnici policijskih postaja u PU karlovačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odlukom glavnog ravnatelja policije Ministarstva unutarnjih poslova Vlade Dominića od danas su na razdoblje od pet godina na čelo osam policijskih postaja u Policijskoj upravi karlovačkoj imenovani novi načelnici.

Temeljem provedenog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika novi načelnici policijskih postaja su Damir Brcković u Karlovcu, Josip Žgela u Dugoj Resi, Dražen Lipošćak u Ogulinu, Željko Pavlić u Ozlju, Nenad Katić u Slunju, Ivan Kalić u Vojniću, Saša Lenard je načelnik Postaje prometne policije Karlovac, a Željko Magdić načelnik Postaje granične policije Maljevac.

>> Josipović primio izaslanstvo MUP-a u prigodi Dana policije

Četvorica od njih i do sada su bili načelnici istih policijskih postaja, a preostala četvorica neraspoređenih bivših načelnika policijskih postaja bit će naknadno raspoređeni. (Hina)

Pročitajte i ovo Očevid u Zagrebu gdje je sin ubio majku Užas u Zagrebu FOTO Ovo je kuća u kojoj je ubijena žena: Uhićen njezin sin Ilustracija Novi zakon Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: "Dragi vozači, nisu doktori krivi..."

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene