Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima samo 19 godina

Ubila je najmanje 23 ljudi: 'Sustav ne funkcionira pa sam ja odradila posao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubila je najmanje 22 ljudi, ali ne kaje se. Kaže - pravosudni sustav ne funkcionira pa je ona odradila posao.

Miranda Barbour (19) u zatvoru čeka suđenje za ubojstvo muškarca kojeg su ona i njen suprug upoznali preko oglasa. No on nije bio jedina žrtva njenih zločina, policija je dovodi u vezu s najmanje 22 ubojstva, no ona kaže da je tek na 22. prestala brojati.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom Ilustracija grozomorna smrt Izgladnjivali se kako bi upoznali Isusa, među žrtvama ima i djece: "Ekshumirano je 21 tijelo i to nije konačna brojka"

Miranda, inače pripadnica sotonističkog kulta u ekskluzivnom je intervjuu za Newsweek objasnila zašto je sve to radila.

Stravična ispovijest djevojke ubojice: 'Nakon 22 ubojstva prestala sam brojati'

'Žrtve sam prestala brojati kad stigla do broja 22. Ne kajem se jer sam ubijala samo loše ljude', kaže ova 19-godišnjakinja koja tvrdi kako je kao 4-godišnje dijete bila seksualno zlostavljana.

'Ljudi misle da sam čudovište, ali učinila sam puno dobrih stvari. Tim ubojstvima sam spasila mnoge djevojčice od zlostavljanja. Pravosudni sustav ne funkcionira pa sam ja odradila posao... Ako me i puste iz zatvora za 20 godina vjerojatno ću opet ubiti nekoga', rekla je Miranda.

Prije nekoliko tjedana pokušala se ubiti. Razbila je žarulju u ćeliji u nadi da će jedan komad stakla biti dovoljno oštar da si prereže vene. Ipak se predomislila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene