Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati i planovi

Vijest iz IKEA-e mogla bi razveseliti sve one koji ne žive u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
IKEA Hrvatska želi biti dostupna što većem broju ljudi.

IKEA Hrvatska u prvoj godini poslovanja ostvarila je promet od 535,9 milijuna kuna ili 70,5 milijuna eura, a od otvaranja 1. kolovoza prošle godine imala je 1,95 milijuna posjetitelja. Da oni osim namještaja vole i švedske specijalitete pokazuje i podatak da su sektor prodaje hrane i restoran - IKEA FOOD zaradili 27,8 milijuna kuna.

Direktor IKEA Hrvatska Stefan Vanoverbeke najavio je u utorak planove o pokretanju online prodaje do kraja 2016. godine kako bi njihovi proizvodi u Hrvatskoj bili dostupni što većem broju ljudi.

Pročitajte i ovo Trgovina, ilustracija nemojte ga koristiti Oprez! Povlači se opasan proizvod, može prsnuti tijekom upotrebe Slika nije dostupna prozirna montaža "Radnici podržavaju Putina": Rusijom se šire lažne fotografije iz zagrebačke IKEA-e

PRVI ĆE TO UČINITI Ikea će zaposlenike plaćati više od državnog minimalca

Prema iznesenim podacima, uz 67 posto posjetitelja iz Zagreba i Zagrebačke županije, po inspiraciju i u kupovinu u robnu kuću IKEA Zagreb najčešće dolaze posjetitelji iz Splitsko–dalmatinske, Osječko–baranjske te Primorsko–goranske i Varaždinske županije.
Iz inozemstva u IKEU dolazi 8 posto kupaca, od kojih najviše iz BiH, Slovenije i Srbije. Prosječni posjetitelj IKEA Hrvatske ima 39 godina, a dvije trećine njih su žene. Najprodavanija boja je bijela.

Iz IKEA Hrvatske najavljuju i da u prodaju 9. studenog kreće jednooko čudovište, plišanu igračku koju je osmislila 10-godišnja Karla Reljić iz Zagreba. Moći će se kupiti u robnim kućama švedskog lanca širom svijeta.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene