Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grižane u šoku

Supruga i obitelj nadaju se dobrim vijestima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dalija Marković, čim je čula da se u more srušio zrakoplov koji je letio od Rija prema Parizu, posumnjala je u najgore. Šok je bio prevelik kada je dobila i potvrdu da je riječ o letu kojim se njezin suprug Zoran, inače pomorac, vraćao iz Brazila kući.

Danas Dalija nije imala snage govoriti, tek je kratko poručila da još ni sama ne može vjerovati što se dogodilo te da je pomalo i ljuta na poluinformacije koje dolaze do nje. U najtežim trenucima potpora su joj obitelj i prijatelji. Obitelj Marković još nema snage za razgovor. Suprug Zoran nakon dva mjeseca izbivanja sinoć je trebao doći kući iz Brazila.

Pročitajte i ovo Tomislav Tkalac Šokirao odlaskom na ratište Majci je rekao da radi u Njemačkoj: Hrvat nestao u Ukrajini, suborci mu odali počast Slika nije dostupna Sve vijesti dobiva iz medija Supruga hrvatskog pomorca nema snage govoriti

Supruga Dalija i dvije maloljetne kćeri još se nadaju dobrim vijestima. U šoku su i cijele Grižane. Susjeda Ana Bosančić vijest je saznala iz medija. 'Šteta, mlad život, ima dvije prekrasne kćerkice', rekla je susjeda Ana. Supruga Dalija razočarana je i pogrešnim informacijama da se na kobnom letu njezin suprug našao slučajno. Dalija je u neprestanom kontaktu s našim veleposlanstvom u Parizu, ali vijesti cure na kapaljku.

>> 'Nestali Airbus je možda upao u tzv. škare vjetra'

>> 'Vjerujem da mi je suprug živ, zvoni mu mobitel'

>> Pronađena sjedala i kerozin, nema potvrde da se radi o Airbusu

'Naše veleposlanstvo je u stalnom kontaktu s obitelji stradalog državljana i ponudit će svu potrebnu pomoć', rekla je Ivana Marinković iz Ministarstva vanjskih poslova RH. Vjeru još ne gube ni u sindikatu pomoraca, iako se na popisu putnika nestalog zrakoplova nalazi i jedan Hrvat. 'Ovo spada u nesreću na brodu, jer ugovori pokrivaju pomorce od trenutka kad odlaze od kuće do trenutka povratka kući. Još uvijek postoji mala nada da je, ako ništa drugo, zakasnio na let', rekao je Predrag Brazzoduro iz Sindikata pomoraca. Obitelj je ipak svjesna da ukoliko i ima preživjelih, vrijeme nije na njihovoj strani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene