Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dan otvorenih srca'

Evo kako danas možete spasiti nečiji život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U spomen na dan Aninog preranog odlaska, Zaklada Ana Rukavina poziva na Dan otvorenih srca, koji će se održati danas od 10 do 20 sati u prostorijama Zaklade.

Zaklada tom prilikom zove građane da dođu i upišu se u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Akcija će se održati umjesto tradicionalne akcije u prosincu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Pročitajte i ovo Darivanje krvnih matičnih stanica dobrovoljni darivatelji "Lijek je u nama": Zaklada Ana Rukavina organizira akciju upisa u registar Slika nije dostupna 27. studenog Zaklada Ana Rukavina poziva Vas na Dan otvorenih srca

Akcijom 'Dan otvorenih srca' Zaklada podsjeća na to da svi mi u sebi nosimo 'lijek' koji možemo pokloniti onima kojima je najpotrebitiji te kako uz pozitivan stav u životu, širenje dobre energije i vjeru u život zajedno možemo činiti dobro i spašavati živote.

>> Šest godina je prošlo: Ona je svoju borbu izgubila, ali je zato započela nešto divno... 

Zaklada stoga poziva građane da nastave zajedno raditi na jačanju kulture građanske solidarnosti i prenositi životne vrijednosti koje društvu donose neprocjenjivi osjećaj solidarnosti i zajedništva.

U Registar se mogu upisati sve zdrave osobe od 18 do 40 godina starosti, popuniti pristupnicu i zdravstveni upitnik te dati uzorak krvi za HLA tipizaciju (postupak utvrđivanja antigena tkivne snošljivosti). 

'Danu otvorenih srca' prisustvovat će i medicinski stručnjaci iz Registra i Banke krvi iz pupkovine 'Ana Rukavina' te su svi, pogotovo buduće mame, dobrodošli informirati se o upisu u Registar i doniranju matičnih stanica krvi iz pupkovine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene