Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova afera

HSS poziva da se istraži županica Merzel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neka Uskok i Državno odvjetništvo istraže na koji način Marina Lovrić Merzel upravlja županijom, poručuje HSS.

HSS Sisačko-moslavačke županije pozvao je danas Uskok i Državno odvjetništvo da istraže na koji način Marina Lovrić Merzel upravlja Sisačko-moslavačkom županijom i troši novac poreznih obveznika.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak na presici Željka Lenarta Osipanje pred izbore Raskol u HSS-u: Glavni tajnik napustio stranku, Beljak mu upao na presicu Marijana Petir (Foto: Dnevnik.hr) Oglasila se i Petir HSS objavio presudu: "Petir je izgubila spor, ako nam nastavi nanositi štetu tužit ćemo je"

'Premda smo učestalo javno upozoravali na sumnjive poslove županice Sisačko-moslavačke županije Marine Lovrić Merzel, a vezano uz to kontaktirali smo i nadležna tijela, do danas ništa nije poduzeto premda je i Državna revizija utvrdila mnogobrojne nepravilnosti u poslovanju Sisačko-moslavačke županije', navodi u priopćenju predsjednica županijskog HSS-a Marijana Petir.

Dodaje da je Marina Lovrić Merzel postala javnosti poznata kao 'najrastrošnija županica najsiromašnije županije', ali da i unatoč tome, nadležna tijela nisu poduzela ništa.

Jasmina Jovev: Veselim se tužbi, imat ću priliku reći još puno toga

'Visko državni dužnosnici svaki put kada je 'voda došla do grla' spašavali su posrnulu županicu od kaznenog progona. Jesu li Marina Lovrić Merzel i oni koji je štite doista jači od Uskoka i Državnog odvjeztništva i od same pravne države? Današnji nastup Jasmine Jovev, bivše predsojnice kabineta županice Marine Lovrić Merzel u emisiji Nedjeljom u 2 i njen iskaz o Marini Lovrić Merzel potvrda su da smo bili u pravu kada smo upozoravali na protuzakonito postupanje u upravljanju županijom', ističe Petir.

'Pozivamo USKOK i Državno odvjetništvo da ovaj put ne pokleknu pod pritiskom političkih moćnika i da istraže na koji način Marina Lovrić Merzel upravlja Sisačko-moslavačkom županijom te je li njena imovina u srazmjeru s plaćom koju ima', navodi u priopćenju. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene