Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u koaliciji?!

HSS protiv zakona o potpomognutoj oplodnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Kluba zastupnika HSS-a Stanko Grčić izjavio je nakon jutrošnje sjednice kluba, koja je održana prije početka saborske sjednice, kako ta stranka neće glasovati za prijedlog zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji te će zatražiti da se on povuče iz procedure.

HSS će glasovati protiv zakona unatoč novopredloženom amandmanu kojim se takvi psotupci dopuštaju i izvanbračnim parovima.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Ilustracija Kazna prije zločina Zbog drakonskog zakona ljude će moći uhititi i prije nego što počine zločin: "Rezultat bi bio orvelovska noćna mora"

>> Medicinska oplodnja i za izvanbračne zajednice

>> Bajs zbog zakona o umjetnoj oplodnji bježao od novinara

'Kao što vam je poznato HSS je uvijek bio na strani života pred prirodom i Bogom i zato smo mi za život. Sukladno stavovima ukupnog članstva stranke, a posebno organizacije žena Hrvatsko srce donijeli smo zaključak da ćemo glasovati protiv zakona unatoč predložemnom amandmanu', izjavio je Grčić. (Hina)

Mislite li da je usvojeni zakon zbog amandmana manje konzervativan od prijedloga?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene