Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HSP predao izborne liste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske stranke prava Anto Đapić predao je Državnom izbornom povjerenstvu HSP-ove kandidacijske liste za predstojeće parlamentarne izbore.

'Predali smo liste za svih 10 izbornih jedinica te za 11. izbornu jedinicu namijenjenu dijaspori. Nismo predali za 12. procijenivši kako listu za nacionalne manjine treba prepustiti nezavisnim listama i udrugama manjinskih predstavnika', rekao je Đapić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lokalni izbori Anto Đapić kandidat HSP-a i HDZ-a za osječkog gradonačelnika Slika nije dostupna Opet promijenio partnere Anto Đapić ponovno postao gradonačelnik Osijeka

Predsjednik HSP-a je rekao kako očekuje najbolje izborne rezultate do sada. Dodao je da je HSP na prethodnim parlamentarnim izborima zabilježio do tada najbolje rezultate, a da sada očekuje i dvostruko bolje rezultate, što bi značilo od 12 do 15 zastupničkih mjesta u budućem sazivu Sabora.

Na upit da prokomentira napise u medijima o mogućoj velikoj koaliciji SDP-a i HDZ-a Đapić je rekao da je ona izgledna. 

'Da je moguća takva koalicija o tome govore već i predsjednik države i neki crkveni predstavnci, pa je, prema tome, ta situacija vrlo izgledna', rekao je.

Đapić je kazao da će se potruditi da HSP nakon izbora osigura vrlo dobru poziciju za pregovore o koaliciji ili, što je vjerojatnije, da bude jaka opozicijska stranka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene