451010
451010
451010
451010
451010

NAKON KAVE S GRMOJOM Runtić odlučio pristupiti Klubu zastupnika Mosta

  • , 22.09.2016., 09:44
  • Autor:
  • komentara

Hrvoje Runtić odlučio se priključiti Klubu zastupnika Mosta.

 
 
 
 
Hrvoje Runtić (Foto: Borna Filic/PIXSELL)
Hrvoje Runtić (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

Nakon što je u ponedjeljak snimljen kako u jednom zagrebačkom kafiću razgovara s Nikolom Grmojom, glasnogovornikom Mosta, Hrvoje Runtić pravdao se da nisu razgovarali o pristupanju Mostu. Samo tri dana nakon toga Runtić, odbjegli član Živog zida, potvrdio je da će se u novom sazivu Sabora pridružiti Klubu zastupnika Mosta kao nezavisni zastupnik.

"Nakon puno promišljanja i konstruktivnih razgovora, odlučio sam kao nezavisan zastupnik pristupiti Klubu zastupnika Mosta nezavisnih lista. Nakon što sam otkrio i prijavio niz nepravilnosti u financijskom poslovanju Živog zida, zbog čega sam bio izložen i javnome linču, nikako ne mogu zastupati svoje birače kao zastupnik istoimene stranke. Od borbe za izmjenu Ovršnog zakona ne želim odustati. Jedino sam u Mostu nezavisnih lista prepoznao ključne stavke programa koje i sam podržavam, a to je prvenstveno izlazak hrvatskog naroda iz dužničkog i ovršnog ropstva", objasnio je Runtić, naglasivši da će Mostovom Klubu zastupnika pristupiti kao nezavisni zastupnik jer se, kako kaže, ne želi vezati ni uz jednu stranku.

Runtićevim pristupanjem Klub zastupnika Mosta brojat će 14 zastupnika.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se