Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svih 178 putnika se vraća u Hrvatsku

Hrvatski turisti iz Tunisa se vraćaju kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski turisti koji se nalaze u Tunisu danas oko 13 sati trebali bi se vratiti u Hrvatsku.

Nakon što su u Tunisu nastali neredi vezani uz proteste građana protiv vladine politike, skupina od 178 hrvatskih turista će prekinuti svoj odmor i vratiti se u Hrvatsku. Iako su cijelo vrijeme boravili u turističkom resortu i nisu imali nikakvih problema, radi teške situacije u zemlji odlučeno je da će se umjesto u nedjelju, 16. siječnja turisti vratiti danas.

Pročitajte i ovo Policajci patroliraju Novom Kaledonijom Zabranjeno okupljanje Francuska proglasila izvanredno stanje, četvero mrtvih u nemirima u Novoj Kaledoniji Blanša Čolak turistička sezona "Onaj neki dišpet mi ne da, neću stati dok ne vratimo Split": Stanje je neizdrživo, gradom će hodati i zaštitari

>> Tunis: Vojska na ulicama, kaos trajao cijelu noć

>> Ministarstvo: Putovanje u Tunis je postalo rizično

'Zrakoplov iz Tunisa trebao bi krenuti dok bi u Zagreb trebali sletiti oko 13 sati', rekla nam je Tamara Markotić iz agencije Sunčani odmor koja je organizirala ovo putovanje. Markotić nam je rekla kako će se, prema njenim saznanjima, svi turisti vratiti u Hrvatsku pa i oni koji su izrazili želju za ostankom i boravkom u Tunisu prema ranije utvrđenom rasporedu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene