Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvršteni na popis članica

FOTO Pogledajte službene stranice EU na hrvatskom jeziku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsku dijeli još manje od 12 sati od službenog ulaska u Europsku uniju, no Europa je već napravila prvi korak - Hrvatska je uvrštena kao 28. članica na službenim stranicama EU, a na stranicama EU pojavila se i verzija na hrvatskom jeziku.

Vaše fotografije i video snimke obilježavanja ulaska Hrvatske u Europsku uniju, ali i blokade prometa u Zagrebu, možete nam slati na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Čestitam Hrvatska!' Predsjednik Europskog vijeća Van Rompuy: Donosit ćete odluke na dobrobit svih! Slika nije dostupna Srdačna dobrodošlica Barroso: Vratili ste Hrvatsku na mjesto koje joj pripada, u srce Europe

Internetska stranica www.europa.eu od danas ima i svoju verziju na hrvatskom jeziku, a Europska unija već danas je uvrstila Lijepu našu u svoju obitelj, kao 28. članicu.

>> UŽIVO Zagreb u blokadi, počeli dolasci izaslanstava i državnika

Na istoj stranici odsad se i na hrvatskom jeziku možete informirati o propisima, zakonima, EU fondovima te uvjetima i mogćnostima zapošljavanja u ostalim članicama Europske unije. Običnim građanima dostupne su i ostale infromacije, poput informacija o zdravstvenom osiguranju i putovanjima.

Hrvatska u ponoć ulazi i službeno u Europsku uniju, a u Zagrebu je organizirana velika proslava tog događaja, koje možete pratiti na našem portalu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene