Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo priznanje

Hrvatska među tri top europske destinacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je treće najbolje europsko odredište za odlazak na plažu, smatraju čitatelji The Sunday Times Travel Magazinea.

U kategoriji 'European Beach Destination' za 2011. godinu čitatelji The Sunday Times Travel Magazine, na treće mjestu odabrali su Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo" Hrvatska na sajmu - 1 svečano otvorenje Hrvatska zemlja partner na turističkom sajmu u Zurichu: "Pokušati ćemo ih uvjeriti da je Hrvatska još bliža nego što je bila"

Ispred Hrvatske, na prvom se mjestu nalazi južna Španjolska, a na drugom grčki otoci, dok se borba za treće mjesto, prema glasovima čitatelja, vodila između Turske i Hrvatske.

Ovo prestižno priznanje Hrvatska je osvojila u jakoj konkurenciji najpoznatijih svjetskih odredišta. Urednik The Sunday Times Travel Magazine-a, Ed Grenby uručio je ovo prestižno priznanje direktorici Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu, Meri Matešić prigodom svečane dodjele nagrada koja je održana 28. studenoga 2011. godine u luksuznom londonskom hotelu 'St Pancras Renaissance', priopćila je Hrvatska turistička zajednica.

Također, The Sunday Times Travel Magazine uvrstio je i otok Hvar u top 25 svjetskih otoka, a njegovi su novinari ove godine u organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Predstavništva u Londonu objavili veliki prilog o hrvatskim otocima. Za reportažu 'Hvar and away' novinari su ove godine nagrađeni i 'Zlatnom penkalom' Hrvatske turističke zajednice.

The Sunday Times Travel Magazine je mjesečnik posvećen putovanjima, odnosno turizmu općenito i gastronomiji, ali sve to s potpisom luksuza.

Magazin je dio Times Newspapers Limited grupe koja je vlasnik dnevne novine The Times i svih njezinih podlistaka. Prosječna dobna skupina čitatelja je 44 godine, a 63 posto čine žene.

Naklada magazina je više od 67.000 primjeraka i kao takav je najprodavanija britanska tiskovina u spomenutom sektoru. Nagrade za ‘the best in the world’ u kategoriji destinacija, gradova, hotela, turoperatora, avio kompanija dodjeljuju se već gotovo deset godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene