Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šefu SSN-a otac je Hrvat

Hrvatima put u NATO blokira Hrvat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatima put u NATO blokira - Hrvat! Slovenski mediji prenijeli su vijest o anonimnom pismu u kojem se tvrdi da je 27-godišnji pravnik Lovro Škrinjarić, v.d. predsjednika SSN-a 'sin Hrvata i Srpkinje, pa k.. je SSN stranka slovenskog naroda'.

SSN je pokrenuo inicijativu za prikupljanjem potpisa za referendum te nastavljaju s njihovim prikupkajnjem. Škrinjarič je pozvao one koji pištu takva pisma da se suoče s njim, pa da će se onda vidjeti tko je veći Slovenac. Škrinjarič tvrdi da je Slovenac, ali istodobno priznaje da mu je otac rođen u zagrebu te da su mu baka i djed s očeve strane Hrvati.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Slika nije dostupna Kad ne pali referendum.. SSN želi na Ustavnom sudu usporiti ulazak Hrvatske u NATO

'Rođen sam u Sloveniji, moj otac od svoje 25. živi u Sloveniji, a tu mi je rođena i majka', rekao je Škrinjarič za Večernji list. Poručio je da u njegovoj stranci ima i Hrvata i Srba, da su otvoreni prema svima, a da raspisivanje referenduma traže jer žele urediti odnose Hrvatske i Slovenije, a ne ih dodatno zategnuti.

Inače, Lovro Škrinjarič je i predsjednik domoljubnog društva Hervardi, čije članove u deželi nazivaju slovenskim hitlerovcima, a većina članova tog društva je učlanjena i u Stranku slovenskog naroda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene