Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morate pogledati!

VIDEO Što je snimila skrivena kamera u zagrebačkim liftovima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prvom hrvatskom govornom dizalu bila su dvojica glumaca, Igor Mešin i Dušan Bućan, koji su htjeli vidjeti kako će reagirati Hrvati.

Kada bi vam netko rekao da je razgovarao s dizalom, vjerojatno biste pomislili da je skrenuo s uma. No, slučajni prolaznici u trgovačkom centru na jednom od glavnih zagrebačkih trgova upravo su to radili, jer da bi pokrenuli dizalo morali su mu davati glasovne upute.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

Kako biste vi reagirali da vam dizalo govori da spustite vrećice kako biste ga pokrenuli ili pak uporno nakon vaše naredbe izgovara krivi kat, da vam pjeva pjesme? Dvoje norveških komičara to su isprobali na turistima jednog hotela.


Istražili smo: Koliko je uistinu strašno ostati zarobljen u liftu?

A u prvom hrvatskom govornom dizalu bila su dvojica glumaca, Igor Mešin i Dušan Bućan, koji su htjeli vidjeti kako će reagirati Hrvati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene