Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva osoba koja je dobila bitku

Hrvat iscijelio osobu zaraženu HIV-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iscjelitelj Zoran Bračika mogao bi biti prva osoba koja je dobila bitku s HIV-om. Naime, pacijent koji je u njegovu ordinaciju ušao kao HIV pozitivna osoba nakon četiri mjeseca u sebi više nema virus. I što je najbolje, za sve postoje dokazi.

'Oduvijek sam mislio da bih mogao iscijeliti HIV pozitivnu osobu samo što nikad prije nisam za to dobio priliku', počeo je razgovor alternativni iscjelitelj Zoran Bračika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Višemjesečna istraga Horor u SAD-u: Pronađen nelicencirani laboratorij s dvadesetak zaraznih virusa, neki su nam dobro poznati Davor Božinović - 2 Osmorica otrovana Božinović komentirao trovanje policajaca u kantini, osvrnuo se i na priču o zarazi HIV-om među zaposlenima u MUP-u: "To su glasine"

Do tada je najmlađi hrvatski iscjelitelj već javnosti u nekoliko navrata prezentirao nalaze prema kojima je iscijelio brojne zloćudne tumore, multiplu sklerozu i ostale manje kobne dijagnoze. No, borbu s HIV-om shvatio je kao poseban izazov.

Nažalost prema nalazima danas HIV negativan Bračikin klijent nije htio pred kamere. Liječenje je izgledalo kao i za sve ostale bolesti - polaganjem ruku na tijelo. U tom trenutku, uvjeren je Bračika, kroz njega prolazi božanska energija.

'Upravo je predsjednik Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu bio prvi koji je nakon Bračike vidio nalaze. Odmah je krenuo utvrditi njihovu vjerodostojnost. Bračika objašnjava kako je iscjeljivanje HIV-a specifično jer tijekom tretmana nema reakcije', tvrdi Vedran Korunić, predsjednik HUPED-a.

Izlječenje svake bolesti je individualno, priča Bračika. Tako da je teško utvrditi trajanje iscjeljenja. Danas se prema riječima Zorana Bračike nekad HIV pozitivan klijent osjeća odlično. Osim što nalazi pokazuju kako u njemu više nema virusa HIV-a, polako mu se počeo popravljati imunitet.

Vjerovali ili ne u ovakve priče - teško je opovrgnuti da na svijetu postoje brojni neobjašnjivi fenomeni i da je ljudski mozak i njegovo djelovanje još uvijek u velikoj mjeri nepoznanica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene