Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznala da joj je teško

Holy EKSKLUZIVNO: Ne bih se usudila ponovno pomagati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sada već bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy stigla je jutros na izvanredno sazvan kolegij u Ministarstvo zaštite okoliša.

Holy je ekskluzivno za Novu TV kazala kako žali što je svojim nepromišljenim e-mailom naštetila imidžu Vlade iako, ponovila je, smatra kako je samo dobronamjerno htjela pomoći. No nakon ovog iskustva, dodala je, ne bi se više usudila pomagati.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Slika nije dostupna Što je pozadina ostavke? Sve glasnije tvrdnje o umiješanosti HNS-a u otkrivanje pogreške Holy

>> Holy dala ostavku, na Facebooku otvorena grupa podrške

Holy je priznala da joj je teško, a na naš upit je li očekivala da će je stranka, kolege iz Vlade ili premijer barem pokušati zaštititi Holy je kazala: 'To vam je politika'.

Na pitanje je li se na ostavku odlučila sama ili je to od nje bilo traženo kratko je kazala kako to ne želi komentirati.

Holy je i dalje uvjerena kako joj je sve podmetnuto i nada se, kazala je, da će institucije utvrditi kako je, preko koga i iz kojih razloga sporni osobni e-mail procurio u javnost. Istaknula je kako je činjenica da se zamjerila većem broju interesnih skupina, ali da ne može nagađati tko bi mogao stajati iza toga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene