Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema brijanja

I 'Medvjedi' će biti brkati: Popularni hokejaši opet sudjeluju u Movemberu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mjesec je borbe protiv raka prostate. Akciji poznatoj i kao 'Movember' priključili su se i megapopularni Medvjedi.

Nakon što su tijekom listopada nosili ružičaste vrpce na svojim dresovima kako bi dali podršku kampanji u borbi protiv raka dojke te svoje navijačice, ali i žene diljem Hrvatske, potaknuli na pravovremene preglede, u studenom će hokejaši Medveščaka 'uzgajati' brkove koji su zaštitni znak mjeseca prevencije raka prostate.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Movember 2013 Muškarci, pregrizite ponos i spasite si život... Slika nije dostupna Šaljite nam fotografije! Uključite se i vi: Pustite brk, zgrabite fotić i recite 'DA' zdravlju!

Uključivanjem u ovu akciju 'medvjedi' žele dati podršku udruzi Hrvatska liga protiv raka koja u mjesecu studenom provodi niz kampanja podrške, edukacije i potpore borbi protiv raka prostate.

U akciji 'Brkati Studeni' sudjelovat će cijela momčad Medveščaka, a posebni promotori 'Brka' bit će igrači Mark Dekanich, Mark Katic, Matt Murley, Saša Martinović i Luke Walker koji će sudjelovati u prvom Medveščakovom 'Bearstache Challengeu'. Svaki od pet navedenih igrača udružili su se s jednim od pet odabranih navijača s kojim će zajedno u timu tijekom studenog 'uzgajati' brk i na simboličan način pružiti podršku svojim navijačima.

>> Milijuni ljudi, jedan cilj: Brkovima do zdravlja!

Martinović, Walker, Dekanich, Katic, Murley i Walker zajedno s odabranim navijačima, svakih će pet dana priložiti dokaze kako napreduje rast njihovog brka, a svakim svježim dokazom svojeg brka timovi će morati šarmirati javnost u zamjenu za glasove. Sav prikupljen prihod bit će doniran Hrvatskoj ligi borbe protiv raka.

'Uvijek smo spremni dati podršku svojim navijačima, ali i svima ostalima, i zato se odazivamo i podupiremo ove akcije. Želimo odaslati jasnu poruku o važnosti borbe protiv bolesti, u ovom slučaju u prevenciji borbe protiv raka prostate. Ako samo jednog navijača potaknemo da ode na pregled, ako spasimo i jedan život, već smo napravili puno. Ali ja sam siguran da će ih biti više, vjerujem da ćemo uspjeti u našoj namjeri da probudimo svijest kod muškaraca o važnosti prevencije bolesti', rekao je Saša Martinović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene