Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči početka suđenja

Hodak ne vjeruje Šlogarovom motivu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra počinje suđenje Mladenu Šlogaru, beskućniku osumnjičenom da je prije gotovo godinu dana hicima iz pištolja ubio Ivanu Hodak.

Prema optužnici Šlogar je ubio djevojku iz osvete prema njezinom ocu, odvjetniku Zvonimiru Hodaku, zato jer mu je on prije četrnaest godina nije pomogao sačuvati posao u ŠRC-u Mladost, piše Večernji list. Šlogar je prodao stan i godinama trošio novac, a kada ga je ponestalo, sjenik mu je postao novi dom. Prošlo je nekoliko mjeseci dok policija Šlogara nije povezala s ubojstvom koje je u početku bilo tretirano kao mafijaško. Policija je pretpostavljala da je povezano s činjenicom što Hodak zastupa Vladimira Zagorca, pa je tom logikom sumnja bacana na Petrača, no i na samog Zagorca, piše Večernji list. Policija je preispitivala i bivše dečke Ivane Hodak, a ubojstvo se dovodilo i u vezi s Pukanićevom likvidacijom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podsjetnik na zločin Od beskućnika do osuđenika za ubojstvo Slika nije dostupna Ispitano pet vještaka Suđenje Šlogaru: Pet vještaka, pet verzija

>> 'Šlogar je primjeran zatvorenik i jedva čeka suđenje'

Zvonimir Hodak kaže da optužba ima Šlogarov iskaz i priznanje te da će on ignorirati laži koje proizlaze iz tog iskaza. Večernji list navodi kako Hodak ne zna je li Šlogar doista pravi ubojica, no siguran je da je iznese motiv ubojstva lažan. Ljerka Mintas Hodak, majka ubijene Ivane, još je manje sklona vjerovati u sve dijelove službene priče o ubojstvu. Ljubo Pavasović-Visković, Ivanin dečko, kaže da mu je još uvijek o tome teško govoriti, no dodaje kako nema sumnje u policijsko očitovanje. 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene