Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor na konferenciji:

'Možda će premijer ići na konzultacije Milanu Bandiću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenica Milana Bandića, Sandra Švaljek i predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor održali su konferenciju za novinare.

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek i predsjednik Gradske skupštine Zagreba Darinko Kosor održali su konferenciju za novinare na kojoj je Kosor poručio kako zajedno idu u pripremu nacrta proračuna za 2015. godinu. Dodao je kako je skupštinska većina stabilna, ali i da ima onih koji bi htjeli njezin raspust, no to se, kaže, neće dogoditi.

Kosor je poručio kako organiziranog nereda u Gradu Zagrebu neće biti i izrazio jasnu i nedvosmislenu podršku Sandri Švaljek.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi komentari 'Nas u Zagrebu više ništa ne može iznenaditi' Slika nije dostupna Hoće li kontaktirati Bandića? Švaljek: Nisam jedan od svjedoka

Bandićeva zamjenica: 'Grad funkcionira besprijekorno'

Švaljek, koja je preuzela upravljanje Gradom nakon uhićenja Milana Bandića, rekla je kako suradnja Skupštine i Grada Zagreba funkcionira normalno. Proračun će, kaže, doživjeti unapređenja.

Zamjenica gradonačelnika poručila je i da nema izmjena u Upravi Holdinga, a i Kosor je rekao kako Gradska skupština neće predlagati nove ljude u Holdingu.

Švaljek je još jednom ponovila kako gradonačelnika u njegovoj odsutnosti mijenja zamjenik. Pitali smo je hoće li ići na konzultacije kod Milana Bandića, a njezin odgovor bio je kako to trenutno ne može reći.

'Možda će premijer ići na konzultacije, pošto je izjavio da je gradonačelnik najbolje što Zagreb ima', dobacio je Kosor.

'Ja neću sigurno jer nisam išao ni do sada. Ali pitajte Zorana Milanovića da li će on ić na konzultacije', dogovorio je Kosor na pitanje hoće li on ići na konzultacije.

Bandić i uhićeni u Remetincu! Pripuz će na slobodu nakon uplaćene jamčevine

Podsjetimo, nakon uhićenja zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića upravo je Švaljek preuzela upravljanje Gradom. U srijedu je poručila kako punom opsegu obavlja sve funkcije gradonačelnika, i to sukladno Zakonu o jedinicima lokalne i područne samouprave i Statutu Grada Zagreba, te istaknula da svi uredi gradske uprave i Zagrebački holding funkcioniraju besprijekorno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene