Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi komentari

'Nas u Zagrebu više ništa ne može iznenaditi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sandra Švaljek i Darinko Kosor nisu htjeli komentirati rasplet događaja oko Milana Bandića.

Zamjenicu gradonačelnika Sandru Švaljek još je jutros iznenadio USKOK-ov zahtjev za Bandićevim pritvaranjem. Ni ona, ali ni čelni čovjek gradske skupštine koji tvrdi da će u gradu sve funkcionirati neovisno o pravosudnim odlukama - nastalu situaciju nisu htjeli detaljnije komentirati.

Pročitajte i ovo Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) u Vlaškoj ulici u Zagrebu udaljen iz službe Još jedan policajac na meti USKOK-a: S još dvojicom upetljan u biznis s drogom, svi su uhićeni

Milan Bandić vraća se u zatvor: Kombijem prevezen u Remetinec

"Mislim da nema osobe koju takve vijesti ne iznenade bilo da se rade o osobi iz gradske uprave ili izvan toga, pa vjerojatno i vas iznenađuju te vijesti. Ne mogu komentirati", Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika Milana Bandića.

"Nas u Zagrebu više ništa ne može iznenaditi, ali ne bi bilo pristojno komentirati predmete Uskoka, ali ono što mogu garantirat građanima Zagreba je da će Gradska skupština normalno funkcionirat i donositi odluke u interesu građana, a uvjeren sam da će i gospođa Švaljek dobro voditi Gradsku upravu", rekao je Darinko Kosor, predsjednik Gradske skupštine. 

Podsjetimo, USKOK je donio rješenje o provođenju i proširenju istrage protiv Milana Bandića, a Županijski sud u Zagrebu danas je odlučio da zagrebački gradonačelnik ponovno ide u pritvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene