Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Hit u Zagrebu: Nova, legalna droga - puše osvježivače zraka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novoj epizodi informativnog magazina Provjereno pogledajte kako su dvojica mladića, na trgu bana Jelačića zapalila cigaretu pomiješanu sa osvježivačem zraka.

Među mladima se pojavila nova vrsta droge koja se brzo širi. Upravo za to brzo širenje zaslužna je njezina laka dostupnost. Legalno se prodaje u smart shopovima pod deklaracijom osvježivača prostora. Ekipa Provjerenog odlučila ju je kupiti, a istu su odnjeli i na testiranje. Emisiju Provjereno pogledajte večeras u 22:00 na Novoj TV.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Rezultati su pokazali kako ova 'legalna' droga sadrži zabranjene supstance: sintetske kanabinoide! Dvojica mladića koje su kamere Provjerenog zatekle na Trgu Bana Jelačića ispred jednog smart shopa, odlučili su podjeliti svoja iskustva s ovom drogom.

Provjereno u Jastrebarskom: Svi poslovi roditelja ministra Mihaela Zmajlovića

'Odmah nakon 5 srka osjećate u svom mozgu to djelovanje. Oči su vam ili spuštene ili pocrvene. Nama pocrvene nažalost', ovako je opisao jedan od mladića djelovanje ove droge te dodao:  'Sporije vam prolazi vrijeme, jako sporije. Nešto čak možete vidjeti usporeno, kao što ja sada trenutno, možete usporiti vrijeme čak u svom mozgu, svašta možete. Svašta'

O kakvim se to drogama radi, kakave posljedice ostavljaju na organizam čovjeka koji ih konzumira, gdje ih se može kupiti, tko ih najčešće konzumira i koliko su dostupne mladima pogledajte večeras u Provjerenom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene