Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Traži se fotokopirač'

Oglas koji je postao hit na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradski ured za upravu Grada Zagreba objavio je prije nekoliko dana oglas za posao u kojem traže 'fotokopirača ili fotokopiračicu' i koji je postao hit na društvenim mrežama.

Gradski ured za upravu Grada Zagreba prije 13 dana objavio je jedan zanimljiv oglas za posao – traže 'fotokopirača ili fotokopiračicu' koji će obavljati poslove fotokopiranja u 'Odsjeku za tiskarske poslove u Službi za poslove pružanja usluga Sektora za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga'.

FOTO Kanada je El Dorado? Ne baš...

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

Ono što je posebno zanimljivo je ustroj – Sektor za uredsko poslovanje i poslove pružanja usluga ima Službu za poslove pružanja usluga, a postoji i podrazina Odsjeka za tiskarske poslove. Na kraju dolazimo do Pododsjeka za poslove fotokopiranja u kojem je radno mjesto bilo otvoreno.

Naime, natječaj je već završio, a na njega su se mogle javiti 'osobe oba spola' koje su imale srednju stručnu spremu grafičke ili tehničke struke te poznaju rad na računalu.

Osnova plaća je 'umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta – 1,15 i osnovice za izračun plaće u visini od 4.602,00 kune bruto, uvećan za 0,5 posto za svaku navršenu godinu radnog staža', stoji u oglasu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene