452245
452245
452245
452245
452245

POČELA SEZONA GRIJANJA Uključeno za 125 tisuća korisnika

  • , 03.10.2016., 13:26
  • Autor:
  • komentara

HEP-Toplinarstvo započelo je u ponedjeljak s uključivanjem grijanja za oko 125 tisuća krajnih kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću, izvijestili su iz HEP-Toplinarstva.

 
 
 
 
HEP Toplinarstvo (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL )
HEP Toplinarstvo (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL )

Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima - dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim odnosno poslovnim zgradama gdje su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama.

Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u toplinskim podstanicama potrebno je približno tri do četiri dana, napominju iz HEP-Toplinarstva.

Iz te tvrtke ujedno traže da krajnji kupci, koji do sada nisu završili radove na unutarnjim instalacijama u stambenim i poslovnim prostorima, to što prije završe kako bi i te prostore što prije pustili u sustav.

Ogrjevna sezona 2016./2017. završit će u skladu s vremenskim uvjetima, najkasnije 15. svibnja 2017. godine, navodi se u priopćenju HEP-Toplinarstva. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se